Hoe te EMA’s te gebruiken

Velen van jullie hebben vragen over hoe u een voortschrijdend gemiddelde of een expontetial moving average gebruikt of welke instelling zijn de right.For het eerste deel alleen de top tips van de vraag die ik heb antwoorden. Voor het tweede deel van de vraag, zoals ik in een aantal opmerkingen hebben gezegd is er niets standaard over. U moet uw backtest maken, moet u uw papier trades te maken en te zien welke instellingen beter passen om uw strategie. Ik kan je vertellen welke fit instellingen aan mijn strategieën.

Allereerst geef ik de voorkeur EMA’s, omdat ze zijn meer gericht op het heden en ik ben een dag handelaar. MA’s zijn meer gericht op de past.So, hoe kun je de EMA’s gebruiken?

 

  • EMA’s crossovers

In deze grafiek heb ik 2 EMA’s. Een groene één met 4 perioden Gelieve niet te klikken! en een rode met 8 periodes. Ik gebruik deze instellingen slechts in 1 min grafiek en vooral in 60 seconden transacties. Kijk naar de blauwe rectangle.We hebben een crossover en nu de groene EMA is boven de rode. Dit is s kopen signal.On de andere kant hebben we een verkoopsignaal.

  • Prijs breekt de EMA’s

 

In deze grafiek is te zien dat de grote rode hier kaars in de rechthoek breekt de 2 EMA’s. Als de volgende kaars onder de twee EMA’s te openen hebben we een sell signal.On de andere kant hebben we een koopsignaal. (Ik bedoel, als een bearish kaars breekt de 2 EMA’s en de volgende kaars geopend boven de 2 EMA’s.)

Voor grotere Tfs als 5 minuten gebruik ik 13, 26 EMA’s.

 

  • EMA’s als S / R

Vaak EMA kan fungeren als drager of resistance.This is http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ een voorbeeld van EMA 200 werkt als een drager in een grafiek 5min.


Persoonlijk Als ik wil EMA’s gebruiken voor het steunen of weerstanden Ik gebruik Tenkan en Kijun van de Ichimoku Kinko Hyo identificeren. Kijk naar de volgende grafiek.

 

Het is van AUDUSD valutapaar. De prijs breekt de Kumo en we hebben een duidelijke trend naar beneden. De tenkan is de rode lijn en de Kijun is de blauwe. Merk op http://www.optiesonline.com/plus500/ hoe goed de Tenkan verwerpt de prijs wanneer de prijs probeert te bewe