De betekenis van de inzendingen

Kostasze is hier. Vandaag wil ik mijn trades met u delen en een aantal opmerkingen met hen over het belang van hun inputs.Zoals ik al zei in een eerder artikel, de belangrijkste items is uw trades.Everone een goede solide strategie inzendingen kan maar kan verkeerd zijn of vroege website vernietigen zijn account.I’ll geven u een paar tips. hier zijn mijn dag trades.

 

3/5 ITM. Het is niet mijn beste prestaties voor een vroege vermelding in EUR / JPY. Het is misschien 4/5, een respectabele prestaties, maar is het niet. Laten we eens zien waarom. Hier is de eerste screenshot.

 

Ik nam mijn trades in de eerste drie blauwe dozen. De 4 – ste veld is een ITM handel, maar ik heb het niet duren, want ik was niet in de voorkant van de monitor. In de eerste Blue – Box kunt u zien dat we .De eerste keer met de prijs die de integer met een lange groene candle we hebben een rejection.Notice de lange lont van de kaars candle.The raakte een integer (de cyaan – lijn) hebben dit niveau en we hebben een afwijzing in dezelfde minute.This, is onze resistance.The tweede keer dat de prijs van dit niveau www.optiesonline.com ontmoette ik was een put.Our RSI nam overbought.The handel was ITM.

Nu, kijk naar de tweede blue box. Hier is mijn OTM handel als gevolg van de vroege entry.We een hele nummer; prijs dit niveau wordt opnieuw optiesonline ontmoet en we hebben een kleine rejection.So, nam ik een put.OTM. Waar is mijn schuld? ik zal je vertellen waar het aan het begin van screenshot.Near dezelfde integer is.Look we hebben een weerstand, maar niet in de buurt van integer it. weinig over. Drie minuten later, de prijs brak deze weerstand. dat betekent dat de prijs moet de kracht weer te breken dit jaar (mijn bijdrage) .Furthermore, die 8 RSI periode niet was in overbought staat in http://www.optiesonline.com/anyoption/ mijn entry.Another signal.After een minuut, als de prijs is de echte weerstand een beetje hit op de integer we een trein terug. Dit is de juiste ingang en het is ITM.

3 rd blauw box.The rode horizontale lijn is een sterk verleden resistance.I wachten de prijs was om dit niveau te ontmoeten, en ik nam een put.ITM.

 

Hier is de tweede een snelle klik screenshot.In het blauwe vak jou kan ik het vak took.Notice de rode horizontale line.It zien is een sterk verleden dagelijks weerstand en een integer, RSI too.Our 8 periode is zeer overbought (hit bijna niveau we hebben 80) .In dit geval, zoals veel aanwijzingen ons een duidelijk signaal van onze trade.I nam een put, als de prijs van deze level.We raakte een afwijzing in dezelfde minuut en moest, dat de prijs verplaatst naar beneden voor ongeveer 10 minutes.ITM. moet je kijkenmoet raad altijd volgens de prijs gedrag altijd past.You afwijzingen kennis genomen van de sterkte van de prijs en je moet altijd”het gevoel van de markt” voor elke handel. niet mechanisch handelen.